ALACLIMA este o firma infintata in anul 2012 care se ocupa cu lucrari de instalatii sanitare de incalzire si de aer conditionat.

 

ALFA HOTELS se ocupa de administrarea urmatoarelor locatii: Hotel Venus din staţiunea Slănic Moldova, Hotel Parâng din staţiunea Băile Olăneşti, Hotel Lebăda din staţiunea Amara, Hotel Carpaţi din staţiunea Predeal, precum şi o parte din spaţiile de cazare, alimentaţie publică şi tratament din staţiunea Vatra Dornei.

 

AMIRIS INVEST este o firma din Brasov care are mai multe obiecte de activitate precum realizarea instalatiilor de gaze,comercializarea diferitelor tipuri de tevi si realizarea instalatilor electrice.

 

Firma ART GRUP CONSTRUCT a fost infiintata in anul 2007 in loc.Lupsa , jud. Alba . Obiectivul firmei noastre este de a oferi servicii de inalta calitate in urmatoarele domenii : tamplarie pvc , aluminiu , pereti cortina , fatade ventilate , luminatoare , glafuri .

 

Încă din anul 1993 în distribuţia de fructe şi legume, AST FRUITS , va oferă cel mai bun raport calitate-preţ, flexibilitate şi promtitudine AST Fruits va pune la dispoziţie soluţii şi servicii complete pentru aprovizionarea cu fructe şi legume, de cea mai bunăcalitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor.

 

Bistro Casa Venus, este locul ideal, in inima Brasovului, locul unde se naste o poveste pentru tine si copii tai, locul unde vrei sa te intorci de fiecare data. Armonia mini club, va ofera distractie pentru cei mici, iar noi va oferim un cocktail de placere culinara.

 

Restaurant Brasovia cu autoservire in centrul istoric al orasului Brasov – fresh fast food. Mancarea este preparata de o echipa de bucatari experimentati condusa de maestrul bucatar Gicu Dragomir. Folosim ingrediente de calitate, carnea este proaspata, achizitionata din jud. Brasov sau Covasna.

 

S.C. Bratim S.A. este o firma care ofera servicii profesioniste in domeniile instalatiilor (sanitare, termice, electrice, gaz), constructiilor civile si industriale si tamplariei PVC si Aluminiu. Firma are peste 50 de ani de experienta in domeniile: – Gaz metan – Termice – Ventilatie – Sanitare – Electricitate de joasa si medie tensiune – Apa si canalizare

 

Complexul CASA VENUS din Brasov este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

 

Conasig Sutu va ofera asigurari la cele mai bune preturi! RCA | CASCO | Asigurari De Viata | s.a.m.d.

 

Firma D&K Supporting se ocupa cu tranport pentru DHL numai pe teritoriul GERMANIEI!

 

DentalDavid

Dental David este un cabinet de stomatologie dentara care are ca standard valorile secolului XXI. Acesta are doua puncte de lucru: unul in Brasov iar altul in Sacele.

 

Companie de inginerie electrica, ELECTRIC TIMEING, este specializata in domeniul securitatii . Firma are ca principal obiectiv siguranta, subliniind importanța respectarii standardelor şi normelor în vigoare.

 

Ego FIBER Brasov este o companie inovativă, dinamică și în plină dezvoltare. Cu o experiență foarte vastă în domeniul ambalărilor industiale în general și în domeniul asigurării mărfii pe palet în mod special, a fost inființată în scopul de a oferi clienților și potențialilor clienși cele mai noi, moderne și eficiente soluții de paletizat.

 

Activitatea de baza a firmei Fire International este comerţul cu ridicata al fructelor şi legumelor. Un alt segment important al activităţii este comercializarea fructelor și legumelor din import.

 

Flenco Fluid System is a leading Italian company based in Avigliana (Torino), which supplies a wide range of Products & Services to the Energy, Oil & Gas, Power Generation and Petrochemical markets worldwide.

 

Help Cont Expert, este o firmă de contabilitate si consultanţă financiară care pune pe primul plan urmatoarele principii de bază în colaborarea cu clienţii săi: CompetenţăCalitate,ProfesionalismCorectitudine

 

Hotel Comfort Suites este singurul hotel de 5 stele de pe Valea Prahovei. Camerele proprietății Predeal sunt mobilate cu obiecte de fier forjat şi beneficiază de baie privată şi de TV cu ecran plat.

 

Firma J.C. PACKAGING SOLUTIONS SRL se ocupa de fabricarea placilor foliilor tuburilor si profilelor din material plastic.

 

Firma MIRALEX asigura proiectarea si montarea instalatiilor de gaz, montarea centralelor de orice tip si a instalatiilor sanitare.

 

Muza Dance School este o scoală de streedance și dans modern. Grupe de copii având minim 8 ani, ÎNCEPĂTORI ȘI INTERMEDIARI.

 

Muzeul Etnografic din Brașov funcționează într-o clădire anexă a Muzeului de Artă, accesul făcându-se prin extrema dreaptă a clădirii.</>

 

Comuna Comana se afla în partea de sud – est a Transilvaniei, cuprinsă între apele Oltului şi Carpaţii Meridionali, Comuna Comana face parte din Ţara Făgăraşului, fiind aşezată de o parte şi de alta a Râului Olt la jumătatea distanţei dintre cele două drumuri naţionale DN  Braşov-Sibiu şi DN Braşov-Sighişoara.

 

Firma Poraste se ocupa cu tranportul marfurilor pentru diferite fabrici atat in Romania cat si in Europa.

 

Compania PROMOBIL se ocupă din anul 2003 cu fabricarea şi asamblarea mobilierelor şi a pieselor din lemn, destinate pentru case, birouri şi altor unităţi comerciale.

 

Star Broker este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari din Romania, cu sedii operationale in toata tara.

 

Stiri din Brasov de ultima ora pe StiriBv.ro – Toate ziarele si stirile din Braşov intr-un singur loc. Camere Live

 

Tony Fierro este un magazin select amplasat in Centru Comercial Coresi din Brasov, specializat cu comercializarea produselor vestimentare atat pentru femei cat si pentru barbati.

 

The Vintage Pub este locul in care te simti in largul tau, pentru ca la noi invitatii uita de orice etichete si protocoale, indiferent de varsta sau statut. La noi nu exista decat petreceri maxime: dansezi pe boxe, pe canapele, pe bar, pe mese.

 

Vasile & Elena’s Custom Tailoring is a tailor shop for men and women on Monroe Avenue just south of Twelve Corners. Doesn’t look like much from the outside but they are very nice, they do good work, and are never late to the date they promise.

 

VAG COM, va sta la dispozitie cu servicii de diagnoza auto si mecanica auto la cele mai avantajoase preturi si calitate inalta.