SPECIALISTII IT CLICKTECH – O ECHIPA SERIOASA SI DEDICATA

Scopul principal al firmei este de a oferi clientilor si potentialilor clienti cele mai noi, moderne si eficiente solutii IT. Suntem o echipa de ingineri IT, foarte bine pregatiti sa realizam orice proiect de la A la Z. Echipa noastra este specializata in servicii pentru calculatoare, servere si retele de date (administrator retea, administrator web, etc.),  recuperare date si WEB DESIGN.  Misiunea noastra este sa iti simplificam munca! Oferim solutii complete iar clientul se poate bucura de o infrastructura IT bine pusa la punct. Clientii nostri sunt companii, organizatii sau persoane fizice. Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie,  obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit,

ClickTech doreste sa  construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului  informatic.

Echipa noastra este specializata si in crearea si administrarea paginilor web, in proiectarea logo-urilor si a graficii pentru clientii nostri precum si in administrare sistemelor informatice: administrare calculatoare, laptopuri si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT. ClickTech va asigura servicii complete de Administrare Retele, Service Laptop si Calculatoare, Mentenanta IT, Consultanta IT, Recuperare Date, BackUp Date, Solutii Cloud, Securitate Cybernetica.

In derularea activitatilor zilnice si mai ales ca suport al afacerii noastre ne bazam din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia (retelele de calculatoare). Pentru a crea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura.

Noi suntem specialistii IT pe care te poti baza!