Administrare Retele Calculatoare

Asiguram servicii complete de mentenanta IT hardware si software pentru echipamentele de calcul din cadrul companiilor. Te poti baza pe noi oricand, fie ca ai nevoie de instalare, configurare sau administrarea retelei de calculatoare sau doar de consultanta pentru achizitia acestora.

Rolul inginerilor ClickTech este de a oferi cele mai bune solutii personalizate pentru a fi implementate. Astfel incercam sa mentinem un cadru informational la un nivel inalt de functionalitate, accesibilitate si performanta.

Reparatii Calculatoare

Daca a aparut o defectiune la unul dintre echipamentele din retea, echipa noastra va interveni in cel mai scurt timp pentru a remedia situatia. In cazul in care remedierea problemei necesita o interventie in service-ul ClickTech colegii nostri va vor aduce un echipement de lucru provizoriu pentru a nu perturba activitatea firmei.

Securitate Informatica si Protectie Interna

Consideram ca este foarte importanta securitatea datelor care apartin companiei tale. Impreuna cu cei mai buni ingineri IT am dezvoltat un departament special care se ocupa strict de acest lucru. Iti oferim solutii avansate de antivirus, firewall si salvari de date in Cloud. Toate datele tale vor fi protejate si criptate inaintea transferului.

De ce sa ne alegi pe noi?

Deoarece ClickTech doreste sa construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai. pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului  informatic. Indiferent de complexitatea infrastructurii IT, specialistii nostri iti vor pune la dispozitie echipamente IT profesionale care sa iti simplifice si eficientizeze munca.

Impreuna vom implementa un sistem informatic fiabil care sa indeplineasca cele mai inalte standarde!