Securitate Informatica si Protectie Interna

Departamentul de Securitate Informatica si Protectie Interna a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor si potentialilor clienti cele mai noi, moderne si eficiente solutii de securitate. Echipa noastra specializata se ocupa cu protejarea informației si sistemelor informatice de accesul neautorizat, folosirea, dezvaluirea, intreruperea, modificarea or distrugerea lor.

Confidențialitatea este asigurata prin criptarea informației. Integritatea se obtine prin mecanisme si algoritmi de dispersie. Disponibilitatea este asigurata prin intarirea securitatii retelei sau retelelor de sisteme informatice si asigurarea de copii de siguranta.

Specialistii nostri sunt pregatiti pentru identificarea riscurilor implicate de folosirea dispozitivelor informatice, cum sunt calculatoare, smartphone-uri, dar și rețele de calculatoare si sa va ofere solutii pentru inlaturarea lor.

Etapele realizarii securitatii sistemului

1. Evaluarea riscurilor

2. Monitorizare Infrastructurii

3. Eliminarea vulnerabilitatilor

4. Mentinerea planului de securitate

In cadrul firmelor activitatile zilnice presupun utilizarea calculatoarelor si implicit accesarea anumitor date si a informatiilor confidentiale. Principala amenintare la adresa securitatii este reprezentata de navigarea pe internet.

Recomandari pentru cresterea securitatii

  • Implementarea unui program antivirus
  • Instalarea unui filtru de spam
  • Implementarea unui software de back-up

ClickTech va recomanda securizarea infrastructurii IT inainte ca aceasta sa fie compromisa. Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de o evaluare gratuita a retelei IT.

CONTACT