Service Laptop – Reparatii Calculatoare

Diagnosticare GRATUITA – Ai un calculator sau un laptop care nu mai functioneaza corespunzator?  Te asteptam cu el la sediul nostru din Brasov, str. Carierei nr. 160 si un specialist IT iti va oferi un diagnostic GRATUIT in 24/48h!

Instalare componente Hardware – Un tehnician ClickTech te va ajuta la montarea diverselor componente in sistemul de calcul: memorie, HDD, placa video, placa de sunet, cooler de procesor, etc .

Curatare Hardware Completa – La noi curatarea este completa! Se deface laptop-ul sau PC-ul, se curata de praf, se ung coolerele si se inlocuieste pasta! Acumularea de praf excesiva pe sistemul de racire al laptopului va duce la marirea zgomotului produs de ventilator şi o supra incalzire excesiva. 90% din clientii care vin cu laptop-ul la reparat nu si-au curatat laptop-ul de praf niciodata. In peste 50% din cazuri praful este principalul vinovat in defectarea laptop-urilor.

Curatare Software – Curatarea Software curpinde: curatare fisiere temporare, cache, cookie-uri si alte elemente specifice browser-elor, curatare registri, configurare start-up si dezinstalare aplicaţii

Devirusare Completa – Daca calculatorul tau a inceput sa mearga greu, iti apar mesaje ciudate in browser iar internetul nu mai functioneaza ca inainte probabil ai fost infectat cu virusi. Printr-un proces profesionist de devirusare a calculatorului va asiguram ca informatiile si documentele nu vor fi pierdute iar activitatea dumneavoastra va reveni la normal.

Instalare Sistem Operare – V-ati achizitionat un desktop sau laptop nou si doriti sa-l configurati pentru prima data? Instalarea sistemului de operare este cel mai important pas pentru o rulare perfecta.

  • Microsoft: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Linux: Ubuntu, Fedora, Mint, Debian, etc
  • Mac OS X: Mavericks, Yosemite, El Capitan

Recuperare Date – Servicii profesionale de recuperare a datelor pentru firme si persone fizice.

Inlocuire Display

Inlocuire Tastatura

 

Service Laptop – Reparatii Calculatoare

 

Administrare Retele Configurare Calculatoare Recuperare Date
Administrare Servere Configurare Servere Transfer Date
Administrare Calculatoare Configurare Retea Optimizare Calculator
Mentenanta IT Reparatii Laptop Optimizare Laptop
Consultanta IT Reparatii Calculatoare Curatare Laptop
Servicii IT Reparatii Servere Curatare Calculator
Gestionare Retele Devirusare Calculatoare Reciclare Laptop
Monitorizare Servere Devirusare Laptop Inlocuire Display
Support IT Instalare Antivirus Inlocuire Tastatura
Help Desk Instalare Sistem Operare Inlocuire Incarcator