Solutii Backup

Va punem la dispozitie solutii complete de backup! Implementand una dintre aceste solutii de backup veti avea posibilitatea de a copia si arhiva informatiile importante din firma. In cazul in care acestea vor fi pierdute, corupte sau infectate veti avea posibilitatea de a le recupera integral in cel mai scurt timp.

SOLUTII

Pentru implementarea unei solutii optime de backup un specialist ClickTech se va deplasa la sediul dumneavoastra pentru o evaluare preliminara.

Ce tip de backup trebuie sa fac?

Specialistii nostri va recomanda realizarea unor backup-uri de tip incremental in fiecare zi iar in functie de fiecare infrastructura IT realizarea periodica a backup-urilor de tip integral. Tipuri de backup: Integral – se realizeaza o copie completa a datelor; Incremental – se face initial o copie completa a datelor dupa care se salveaza doar modificarile de la ultimul backup si Diferential – se realizeaza o copie completa a datelor si ulterior se salveaza doar modificarile de la ultimul backup integral.

Care mediu de stocare este recomandat pentru backup?

In primul rand este foarte important ca mediul de stocare sa fie unul sigur, fiabil si redundant. Datele dumneavoastra pot fi stocate atat pe hard disk-uri cat si in cloud. In al doilea rand recomandam efectuarea periodica a unui backup pe cel putin un mediu de stocare aflat intr-o alta locatie.

Cand este bine sa realizez backup-ul?

ClickTech va recomanda realizarea backup-urilor noaptea. In functie de dinamica si necesitatea informatiilor acestea se vor realiza dupa un program optimizat pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea ora la care va incepe sa ruleze sistemul de backup trebuie aleasa cu grija pentru a nu afecta performanta sistemelor de lucru.

Beneficii:

  • securizarea datelor
  • optimizarea investitiilor IT
  • implementarea unor solutii de BackUP Profesionale
  • costuri previzibile pentru gestionarea datelor
  • timp redus de restaurare
  • asistenta 24×7

ClickTech va recomanda implementarea unui sistem de BackUP inainte ca datele sa fie compromise. Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de o evaluare gratuita.

 

CONTACT